Megint kislányokat fogdostak migránsok egy német uszodában

Az ingyen fürdetett bevándorlók ismét 11-14 év közötti német kislányokat fogdostak az uszodában. Horogkeresztes csőbomba volt a válasz.

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi Oberhausen rendőrkapitányságának közleménye szerint szombaton egy helyi fürdőben

"erkölcstelen módon érintettek meg" három 11 és 14 éves kor közötti lányt,

akik az esetet rögtön jelentették a fürdő személyzetének.

Egy munkatárs értesítette a rendőrséget, többen pedig a rendőrök megérkezéséig feltartóztatták a gyanúsítottakat,

nyolc 18 és 21 év közötti fiatalembert, akiket "bevándorlóként tartanak nyilván".

Az ügyet a rendőrkapitányság szexuális bűncselekmények feltárásával foglalkozó osztálya vizsgálja, a gyanúsítottakat előállították, majd a rendőri intézkedések után az ügyészséggel egyeztetve szabadon engedték őket - áll a közleményben.

Csőbomba volt a válasz

A két eset ugyan nem függ szorosan össze, de azt jól mutatja, hogy milyen elkeseredett harc folyik Merkel politikája ellen Németországban: az Erfurt tartományi rendőr-főkapitányság közleménye szerint ismeretlenek házilagos készítésű csőbombát hoztak működésbe Eisenach városban egy ház előtt, amelyben szíriai bevándorlókat szállásoltak el.

Az eset március 4-re virradóra történt, de a rendőrségnél csak most tettek feljelentést - áll a közleményben, amely szerint személyi sérülés nem történt, és az épületben sem keletkezett kár. A nyilván figyelmeztetésből elkövetett robbantást egy 40-szer 8 centiméter méretű robbanószerkezettel hajtották végre, amin állítólag egy horogkereszt is volt.