Orbán, Karácsony, Jakab és Gyurcsány így köszöntötték az édesanyákat május első vasárnapján

Orbán, Karácsony, Jakab és Gyurcsány így köszöntötték az édesanyákat május első vasárnapján

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán köszöntötte az édesanyákat anyák napja alkalmából. Posztjához egy képet is csatolt, melyen édesanyját egy tulipáncsokorral lepte meg. Orbán tavaly egy távirattal is kiegészítette a csokrát, idén azonban úgy fest csak a tulipán maradt.

Karácsony Gergely főpolgármester sem feledkezett meg az anyukákról, aki virágcsokor posztolása helyett személyesebb hangvételű visszaemlékezést osztott meg Facebookon. Ebben arról ír, hogy az életét két csodálatos anya határozta és határozza meg a mai napig. Édesanyja, aki egyedül nevelte fel három testvérével együtt az erő, a kitartás, az önfeláldozás és a feltétel nélküli szeretet szimbóluma számára. A másik pedig a felesége.

Bár azt mondják, anya csak egy van, szerintem inkább anyából nincs két egyforma. Anyák napján és az év összes napján hálás vagyok, hogy őket kaptam a sorstól.

Jakab Péter a Jobbik elnöke az évek óta tartó családi hagyományt idén sem törte meg, így ismét begóniát vásárolt az édesanyajának, melyről egy fényképet megosztva köszöntötte az anyukákat és a nagymamákat.

Gyurcsány Ferenc is maradt a jól bevált virágcsokor posztolásnál, melyhez azt írta, "simogatással, szeretettel, öleléssel, csókkal, homályos peremű emlékkel. Boldog Anyák Napját!"