Pogba hamarosan Spanyolországba igazolhat?

Pogba hamarosan Spanyolországba igazolhat?

Olasz sajtóhírek szerint a Manchester United és a Real Madrid megegyezett egymással Paul Pogba átigazolásáról. A hírek szerint az angol klub már meg is találta Pogba utódját a Lazio karmesterének személyében.

Mint ismert, Pogba korábban többször is utalt arra, hogy szeretné elhagyni jelenlegi együttesét. A francia játékos a múlt hónapban úgy fogalmazott, hogy

"nagyszerű volt az elmúlt három idényem az angol klubnál, voltak jó és rossz pillanatai is, az idei nyár pedig jó alkalom lehet, hogy új kihívást keressek máshol."

Pogba 2016-ban világcsúcsot jelentő 89,3 millió fontért igazolt a Juventustól a Manchester Unitedhez, amelynek színeiben 92 mérkőzésen 24 gólt szerzett. Most úgy tűnik, hogy az alapos vérfrissítésen áteső Real Madrid fogja leigazolni a középpályást.

A hírek szerint 2 opció lehetséges az átigazolása tekintetében. 

  • 140 millió euró fejében leigazolják a játékost.
  • Isco játékjogát felajánlják, plusz fizetnek mellé 70 millió eurót.

A Manchester United mihamarabb szeretne gondoskodni a pótlásáról is. Az olasz lapok szerint ezért a Lazio 23 esztendős szerb középpályását, Szergej Milinkovics-Szavicsot igazolnák le, mintegy 75 millió euróért, amely összeg bizonyos feltételek teljesülése esetén, akár 90 millió euróra is nőhet. A szerb játékos 6 éves szerződést írhat alá, évi 6,5 millió fontért.