Az Állambiztonsági Szolgálat nem talált anyagokat a Jobbik egykori kommunikációs igazgatójáról

Saját maga ellen kért vizsgálatot.

Radnai László közleményben tudatta, hogy a mai napon kapta készhez az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára, Nyt.szám: 9732/6/Ü/2018 hivatkozási számú, 2018. július 13-i hivatalos levelét, melyben arról tájékoztatták, hogy a személyére vonatkozó kutatást lefolytatták:

"Kutatómunkánk nem járt eredménnyel, Önre vonatkozó anyagot most sem találtunk. Aláírás: Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára, Molnár Anita osztályvezető"

Az ÁSZTL főigazgatója, Cseh Gergő Bendegúz tájékoztatása szerint egyébként szervezetüktől Radnai személyével kapcsolatban sem Toroczkai László, sem más hivatalos vagy természetes személy nem kért információkat. 

A Jobbik egykori kommunikációs igazgatója korábbi bejelentését megerősítve közölte, hogy jogi lépéseket tett a gyanúsítás miatt, miszerint elképesztő karriert futott be a szovjet-magyar titkosszolgálat Chemolimpex nevű fedőszervénél.

Képviseletét Dr. Hegedűs László, a Budapesti Ügyvédi Kamara elnökhelyettese látja majd el.

Senki sem kérte ki a Jobbik volt kommunikációs vezetőjének iratait, megdőlni látszik az ügynökvád

Mint arról korábban beszámoltunk, Radnai László, a Jobbik volt kommunikációs igazgatója jelezte: az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárához fordul, hogy kikérje a rá vonatkozó dokumentumokat, és egyértelműen tisztázza magát a Toroczkai László által vezetett Mi Hazánk Mozgalom és a fideszes bulvármédia ügynökvádjai alól.