Ilyen sokan olvassák? Keddenként megjelenő hetilappá alakult és drágult is a Ripost

Ilyen sokan olvassák? Keddenként megjelenő hetilappá alakult és drágult is a Ripost

Hetente, minden kedden megjelenő hetilappá alakult át a Ripost - írja a Média1.

A fideszes lakájmédia egyik zászlóshajója tavaly már egyszer átalakításon esett át, árat is emeltek (145-ről 195 forintra), illetve valamivel kisebb lett az akkor még napilapként kiadott Ripost. Idén aztán ismét drágult, 385 forintot kérnek el az újságért, ami a hivatalos bejelentés szerint is hetilapként megy tovább.

Az átalakulásról új címlapjuk bemutatásával Facebook-oldalukon is beszámoltak:

Megjelent a Ripost7 😎 Exkluzív sztorik, interjúk és számtalan érdekesség egy helyen 🗞📰 Keresd az újságárusoknál!

Közzétette: Ripost – 2021. február 2., kedd

A kormányközeli Mediaworks, melyhez a lap is tartozik, megerősítette az információt. Azt mondták, eddigi előfizetőiknek felajánlották a visszatérítés kérését vagy a hetilapra való átállást is.

Legutóbb egyébként január közepén kellett a Ripostnak helyreigazítania a Jobbikról írt hazugságai miatt.

Beismerés - egy nap alatt két Jobbikról írt hazugsága miatt is sajnálkozik a kormánysajtó

A Fidesz által kézivezérelt kormánypárti sajtó nagy részét tömörítő Mediaworks ismét kénytelen volt sajnálkozni a Jobbikról írt hazugságai miatt. A Jobbik elnöke Facebook-oldalán tett közzé egy szolgálati közleményt a fideszes álhírgyáraknak nevezett médiumok számára. Jakab ezek közé sorolta például a Magyar Nemzetet, az M1-et, HírTV-t, Origót, TV2-őt, valamint a Pestisrácok.hu oldalt is.

Csak emlékeztetőül: a kormányközeli Mediaworks médiaholdinghoz tartozik a Ripost mellett a 888.hu, a HírTV, a Lánchíd Rádió, az Origo, a Magyar Nemzet, az összes megyei napilap, valamint több száz más médiatermék.