Átlátszó: az eladói oldal szerint Rogán Barbara és családja szerződései a földbirtokokról érvényesek

A szerződés érvényes - állítja az eladói oldal azzal az okirattal kapcsolatban, amiről ma Rogán Antal miniszter azt mondta: felesége nem vett meg semmiféle földeket.

Rogán új felesége és családi köre 1,6 milliárd forintért vett földet

A 444.hu írta meg, hogy Rogán Antal új felesége Barbara, a Nyírségben élő szülei, az apa üzlettársa és egy nyírségi nő több mint másfél milliárd forintért kötöttek adásvételi szerződést, és összesen 1022 hektárnyi területet vettek meg. A megvásárolt földterületbe beleférne Budapest I., V., VI. és VII.

Az Átlátszó telefonon kérdezte Barna Izabellát arról a szerződésről, amelyet Rogán Barbara is aláírt még a leánykori nevén. A szerződést tavaly novemberben kötötték összesen 1022 hektár Borsod megyei földbirtok adásvételéről. Rogán Barbara és szülei a szerződésben az összesen öt vásárló személy között szerepeltek, Barna Izabella pedig az eladók között.

Én csak annyit tudok, hogy van közöttünk egy adásvételi szerződés, és amit még meg kell csinálniuk, annak teljesülnie kell

- nyilatkozta Barna, majd hozzátette, hogy a szerződés érvényes: eladták a földet, várják a pénzt.

További 149 hektárral növekedett Rogán Antal új feleségének családi vagyona

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, Rogán Antal propaganda miniszter új felesége szép kis hozományt hozott: Barbara, valamint a Nyírségben élő szülei, az apa üzlettársa és egy nyírségi nő több mint másfél milliárd forintért kötöttek adásvételi szerződést, és összesen 1022 hektárnyi területet vettek meg - de ez még korántsem a teljes a kép.