Rogán megteszi, amit vállalt: nem mondott igazat, de csak azért, hogy ne Orbánt üssék

Az áráról viszont nem volt hajlandó beszélni, azt mondta az újságírónak, találgasson róla.
 

A 24.hu felhívta a BÁV-ot, és kiderült:

táskákkal soha nem foglalkoztak, ruhaneműkkel pedig alsó hangon már tíz éve nem.

Rogán Antal már csak azért sem vásárolhatta a BÁV-ból a táskát, mert az a kollekció, amelyből a modell származik, maximum 4 éves lehet.

A 24.hu természetesen eljuttatta ezzel kapcsolatos kérdéseit a Miniszterelnöki Kabinetirodához, azonban válasz még nem érkezett a tárcától. (Hogy mekkora az esélye az interakciónak? Nos, lapunk jópár hete érdeklődött írásban és személyesen is Dömötör Csaba államtitkárnál főnöke korábbi helikopter-útjairól, választ mindezidáig nem kaptunk).

Az Ön pénzéből: "Az a legfontosabb feladatom, hogy Orbán Viktort 2018-ban győzelemre vezessem"

Rogán Antalt, a miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét, az Orbán-kormány propagandaminiszterét hallgatta meg szerdán az Országgyűlés Igazságügyi bizottsága. A tárcavezetőnek érdemben nem sikerült sok mindenre válaszolnia, azt viszont megtudtuk, miközben a jobbikos Apáti Istvántól megvonták a szót, hogy mi is számára a legfontosabb feladat, hogy azzal találkozik, akivel akar, és még a minősített adatokhoz is hozzáfér.

Azt ugyanakkor Rogán Antal a bizottsági meghallgatásán világosan kifejtette, az ő célja, hogy 2018 után is Orbán Viktor legyen a miniszterelnök, és "ameddig őt ütik", nem lesz arra energia, hogy a kormányfőt támadják.