"Rossz emlékű hely, amit úgy hívnak, hogy Magyarország"

Egy ember, aki ember maradt az embertelenség közepette.

Minden idők legnagyobb csomagolója, az emberarcú kapitalizmus úttörője, a szegények védelmezője, a szociális érzékenység nehézsúlyú bajnoka ezúttal is a valóban fájó viszketést okozó kormányzati önkényeztetést támadja, de hát ugye a hogyan is okoz bennünk némi kognitív disszonanciát:

"Az országot meg kell védeni" öles betűkkel harsogja az adófizetők pénzén kinyomtatott kormányzati óriásplakát - nyilatkozza ki az egykori MSZP-s, MDF-s, most MOMA-s Politikus.

Kitől? - teszi fel a kérdést a nemes államférfiú, aki meg is válaszolja az éterbe kiáltott szót, íme:

"A szerencsétlen, elcsigázott menekültektől aligha, hiszen ők fegyvertelenek, nem támadnak bennünket, sőt, minél hamarabb távozni akarnak erről a rossz emlékű helyről, amit úgy hívnak, hogy Magyarország..." - és szinte tapintható a csontig hatoló felelősségérzet és hazája iránt érzett fájdalom a Politikustól.

hj

Az országot meg kell védeni - mindenekelőtt a hazug, gonosz, lélekmérgező, kegyetlen és minden tevékenységében abszolút eredménytelen jelenlegi kormánytól. Ezt fontos kimondani akkor, amikor a megtévesztett magyarok egy része - lehet, hogy nagy része - csodálja az öncélú keménykedést, az európai értékek lábbal tiprását  - és most reméljük magukba néznek kedves megtévesztett olvasóink, mert nincsenek ám egyedül:

A Modern Magyarország Mozgalom védi az országot. Emberek vagyunk az embertelenségben.

<3 <3 <3