A Soros-ösztöndíjas Orbán új kedvencének helyettese már be is jelentkezett Sorosnál

A Soros-ösztöndíjas Orbán új kedvencének helyettese már be is jelentkezett Sorosnál

Hétfőn találkozik egymással Soros György és Frans Timmermans a 74. ENSZ Közgyűlésen New Yorkban – vette észre a Fidesz-propaganda egyik zászlóshajójának számító Origo az Európai Bizottság hivatalos naptárában.

A beharangozó szerint a holland politikus az uniós szerv delegációvezetőjeként vesz részt a megbeszélésen, a Sorossal való egyeztetésen kívül három beszédet is fog mondani. Ahogy az az ilyen magas szintű brüsszeli találkozókon lenni szokott, nem lehet tudni, miről lesz szó a két befolyásos személy eszmecseréjén.

Az orbánista propaganda-weboldal nagyvonalúan elhallgatja azt a tényt, hogy Frans Timmermanst az Európai Tanácsban a Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor, majd az Európai Parlamentben a Fidesz által megszavazott Ursula von der Leyen az Európai Bizottság alelnökének szánja.

Az Orbán-kedvenc Von der Leyenről korábban már megírtuk, hogy céljának nevezte az Európai Egyesült Államok megteremtését, támogatja a homoszexuálisok házasságát, 2015-ben pedig – Gyurcsányhoz hasonlóan – családjával migránsokat fogadott be lakásába.

Bevándorláspárti, jóban van Soros Györggyel, de a Fidesz így is saját sikereként próbálja eladni a jelölését

Bevándorláspárti, az Európai Egyesült Államok híve és még Soros Györggyel is jóban van Ursula von der Leyen, akinek az Európai Bizottság élére történő jelölését hatalmas sikerként próbálja meg eladni az Emmanuel Macronnal szövetkező Fidesz. Balczó Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője kérte számon a parlamentben a kormánypárti politikusokat, hogy mégis miért élik meg annak a német miniszternek a jelölését diadalként, aki gyakorlatilag bármilyen fideszes lejáratókampányban szerepelhetett volna.