Tiszta szívvel – akciósorozat, hogy szebb legyen a rászoruló magyarok karácsonya

A Jobbik IT várja a felajánlásokat.

Ahogy az elmúlt években is, úgy idén is azt tűztük ki célul, hogy a lehető legtöbb településen szervezzünk önállóan vagy a felnőtt Jobbik-szervezetekkel közösen valamilyen karitatív akciót - írja az akciósorozattal kapcsolatos közleményében Csuka Zsófia, az IT karitatív munkacsoportjának elnöke.

Novemberben egy jótékonysági bállal nyitott az akciósorozat, melynek bevételét szegény családok kapják meg, most a helyi tagozatok munkájában teljesedik ki a program.

"Szervezeteink többsége ugyanis adománygyűjtéssel töltötte az elmúlt heteket, hogy karácsony előtt minél több rászoruló családnak, vagy idős embernek tudjunk örömet szerezni. Emellett több helyen is szociális intézményeknek és az ott ápoltaknak nyújtunk segítséget"

- hangsúlyozza Csuka Zsófia.

Idén egyébként egy plusz felkérésnek is eleget tettek: adománygyűjtést szerveztek a rossz körülmények között élő délvidéki magyar idősek számára.

Mindenkit arra biztatnak, hogy ha hozzájárulnának a rászoruló magyarok karácsonyának szebbé tételéhez - akár pénzzel, akár tartós élelmiszerrel, játékkal - jelezze segítő szándékát a Jobbik IT felé.