Új pszichoaktív cucc miatt kapcsolták le Tibort és Ádámot

Új pszichoaktív anyagot értékesített a gyanú szerint az a férfi, akit 2016. június 20-án 14 óra körül fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Békéscsabán, a Posta közben.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=xwXuEqLmja4]

A 30 éves M. Tibor egy abonyi férfival állt kapcsolatban, aki rendszeresen küldött neki különböző bódító hatású szereket, amelyeket szárított gyógynövényekkel kevert össze és így juttatott el a fogyasztókhoz.

Elfogásakor az autójában kábítószergyanús port, kristályos anyagot, növényi törmeléket és közel 100 darab tablettát találtak a rendőrök.

[fb_pages_codes:crime]

A lakásán tartott házkutatás során a nyomozók az anyagok keveréséhez, csomagolásához, értékesítéséhez használt eszközöket foglaltak le.

A Békéscsabán történt intézkedéssel egy időben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei Szolnokon elfogták a 28 éves abonyi H. Ádámot is.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkét férfit bűnügyi őrizetbe vette.