Vendégmunkás-import: Tiborcz kaminonos cégéhez már jöhetnek az indiai sofőrök

Vendégmunkás-import: Tiborcz kaminonos cégéhez már jöhetnek az indiai sofőrök

Indiai nyelvtudással rendelkező flottaoperátort keres a miniszterelnök vejének cége, hogy koordinálja az indiai kamionosokat. Külföldiekre cserélik le a kivándorolt magyarokat.

Gépjárművezetők irányítására, napi szintű ellenőrzésére keres flottaoperátort a nemrégiben Tiborch István kezébe került Waberer's International Nyrt.. Mivel a cég szállítmányozással foglalkozik, nincs ebben semmi különös.

Orbán vejének cége indiai vendégmunkásokat alkalmaz sofőrnek.

A dolog hírértékét az adja, hogy kifejezetten indiai nyelvtudással keresnek ilyen embert, ami arra utal, hogy indiai kamionosokat kell majd koordinálni. Hogy is van ez?

Az álláshirdetésben a fuvarozás, szállítmányozás területén, illetve flottaoperátorként, logisztikai koordinátorként szerzett tapasztalat csak az előnyök között szerepel, az indiai nyelvtudás viszont követelmény. Ez azt mutatja, hogy az fontosabb még a szakmai megbízhatóságnál is.

A hirdetést Lukács László György vette észre:

Nemrég került a miniszterelnök vejéhez a Waberer kamionos cég és már jöhetnek is az ‼️indiai sofőrök elvenni a magyarok munkáját!

– írta Jobbik-Konzervatívok frakcióvezetője.

Szerinte ez még csak a kezdet: félmillió keleti munkást akar behozni szervezetten hazánkba a Fidesz-kormány. Ha ez megtörténik, minden huszadik Magyarországon élő ember idegen, keleti munkás lesz – mutatott rá az ellenzéki politikus.

Hangsúlyozta:

A Jobbik-Konzervatívok bevándorlóország helyett normális Magyarországot építene, ahol tisztességes bér jár a magyaroknak!

(Címlapkép: Waberer's/facebook)