A sok prosti miatt kikapcsolták VV Fanni lakásának épületében a vészhívót

A lapnak VV Fanni egy ismerőse mesélte el, hogy a luxuslakóparkban, ahonnan november 20-án elhurcolták Fannit több prostituált is dolgozik. A lányoknak többször is adódtak problémáik az ügyfelekkel, amit a vészhívógomb segítségével kezeltek.

A lakóparkban azonban megelégelték, hogy sok lány úgy használta a portaszolgálatot, mintha az a rendőrség lenne, így egy idő után a csengőt kikötötték a kaputelefonról.

Fanni ismerőse a tragédia óta azon rágódik, hogy ha a tragikus sorsú lány tudott volna segítséget hívni, talán elkerülhető lett volna halála.

A lap úgy tudja, hogy Fanni esete után azonnal kirúgták azt a két portást, aki azon az éjszakán dolgozott és további biztonsági intézkedéseket hoztak a lakók érdekében.

2017. november 20-a óta eltűntnek nyilvánította a rendőrség a 24 éves lányt, akit a kamerák felvétele szerint B. László, korábbi dunaújvárosi fideszes képviselőjelölt hurcolt el a lakásából.

B. László előzetes letartóztatásban van és emberöléssel gyanúsítják. A gyilkosságot tagadja, de bűnrészességét elismerte. A nő teste még mindig nem került elő.