Jakab Péter is beült „Zay-keltő” teherautót vezetni

Jakab Péter is beült „Zay-keltő” teherautót vezetni

Múlt hét pénteken jelentette be az ellenzéki összefogás, hogy mintegy harminc billegő, azaz kétesélyes választási körzetben indít hangosbemondókkal felszerelt teherautókat, melyekről az Egységben Magyarországért három legfontosabb üzenetét hallhatják a választók.

Egy percet kérünk!

Egy perc figyelmet, hogy elmondhassuk azt a három mondatot, ami összefoglalja, hogy mi a közelgő választás tétje!

  1. Orbán Putyin embere. Nekünk a Nyugathoz kell tartoznunk, ehhez kormányt kell váltanunk!
  2. Orbán nem tudja megoldani a megélhetési krízist, hiszen ő okozta. Áremelés helyett bér- és nyugdíjemelésre van szükség!
  3. Orbánnak már nem ad pénzt az Unió. Csak egy új kormány tudja hazahozni a minden magyarnak járó, 1,5 milliós támogatást!

Ha egyetért ezzel a három mondattal, akkor kérjük, adja tovább három embernek, és április 3-án szavazzon Márki-Zay Péterre, szavazzon az 1-es listára, szavazzon a hat párt közös jelöltjeire!

A teherautókat az összefogás aktivistái mellett országgyűlési képviselők és képviselőjelöltek is vezetik, például Jakab Péter, a Jobbik elnöke is beült a volán mögé.

Az ellenzéki vezető Facebook-oldalára feltöltött videókból kiderül, ő vezetett például Stummer János körzetében Békés megye 1-es számú választókerületében is:

Illetve szintén Jakab vezetett dr. Szabó Ervinnél Békés megye 4-ben:

Az igazság nem betiltható. Ha a "köztévében" nem mondhatjuk el, elmondjuk az utakon. Faluban, városban. Április 3-án győzni fog az igazság! Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak! - írta egyik posztjában a Jobbik elnöke, akinek egy másik videójában látható, hogy utcafórumra is ilyen autóval ment.