Kósa Lajos megint Sorossal álmodott

Elképesztő, milyen szar éjszakái lehetnek Kósa Lajosnak!

Jó, mondjuk kikapott a Debrecen a főnök egyik stadionjában a főnök egyik csapatától szombat este, de azért ez sem mentség mindenre!

Szóval Kósa Lajos felébredt, és úgy érezte, el kell mondania a magyaroknak, hogy a Velencei Bizottságban Soros György által pénzelt emberek ülnek, mert azok megint beszóltak a felsőoktatási törvény kapcsán. Nyilván arra nem tért ki a fideszes politikus, és a közszolgálati rádió riportere sem jelezte neki, hogy a Soros György egyetemével, a CEU-val épphogy az Orbán-kormány készül kiegyezni.

De a legjobb még hátra volt: Kósa Lajos szerint az augusztusi rendkívüli parlamenti ülést is Soros György hívta össze! Tehát a világ legbefolyásosabb milliárdosának fontos lett a devizahitelesek ügye? Merthogy emiatt ülnek össze az országgyűlési képviselők.

Kivéve a Fideszt (miden szempontból!), ők nem vesznek részt a törvényhozás munkájában. Legalábbis ezt ígérte Kósa Lajos. (Zárójelben: amikor a jobbikos plakátokat akarta eltüntetni Orbán Viktor, akkor persze az összes csinovnyik betakarodott a Tisztelt Házba gombot nyomogatni, na de mindegy).

Egyébként mindig kíváncsi voltam arra, hogy ha elfogynak a migránsok, miről fog beszélni a Fidesz. Azt gondoltam, hogy nem az egészségügyről, vagy a gázszerelők gazdagodásáról, de hogy egy EU-s országban, 2017-ben a közbeszéd része lesz Soros György, arra szerintem senki nem gondolt még tavaly sem.

Talán csak Habony Árpád... :(