Un-do-rító! Letiltotta a YouTube Pamkutyáék rekordokat döntő Despacito-paródiáját

Több, mint tíz millió megtekintés volt a paródián.

Egy külföldi zenei kiadó kérésére tiltotta le a YouTube a paródiát (amelyről mi is beszámoltunk, amikor megjelent), de Pamkutyáék bíznak benne, hogy csak valami tévedés történhetett, és néhány napon belül sikerül tisztázni. Minden idők "leglájkoltabb" YouTube-videója volt (reméljük, marad is). 

A hosszú évek óta tevékenykedő testvérpár számos videója jár már milliós megtekintéseknél, de ez a paródia hozta el számukra a legnagyobb sikert. A "hogyan készült" videójuk még megtalálható a csatornájukon, viszont a több, mint tíz millió megtekintésnél járó (pont a csatorna hetedik születésnapján érték el ezt a hihetetlen eredményt), egy kifejezetten humoros közúti ellenőrzést bemutató eredeti paródia (ez mondjuk oximoron, de mindegy, szóval értitek) eltűnt. 

Bízunk benne, hogy szerencsésebben járnak, mint nemrég Deniz, akinek egy szintén sikeres klipjét egy fotós szerzői jogi követelése miatt törölte a YouTube, ráadásul véglegesen. 

A Pamkutya-csatorna egyébként nemrég lépte át a 600.000 feliratkozói számot, és lassan megelőzi Dancsó Péter Videómánia című csatornáját is. Ennek (mármint a 600.000 feliratkozó elérése) alkalmából a srácok beszéltek egy kicsit arról is, hogy a korábban védjegyükké vált kabátokat miért vették le véglegesen. 

A törlésről szóló Facebook-bejegyzés itt olvasható: