MSZP-Fidesz: az igazi parasztvakítás

Ülök a tévé előtt. Tóth Bertalan beszél. A szájával mondja, hogy vitára hívta Gulyás Gergelyt. Jól meg van építve a Hír Tv stúdiója, a plafon a helyén maradt.

Azt ugyan gondoltam, hogy a Fidesz gyorsan lépni fog Botka László berogyása után, hogy az MSZP nehogy idő előtt (2018 tavasza) elmerüljön az emésztőben. De hogy ennyire nyíltan, ennyire szégyentelenül az arcunkba vágják ezt a tragikomikus színjátékot, miszerint Tóth Bertalan, a szocialisták frakicóvezetője vitára hívta Gulyás Gergelyt, a fidesz képviselőcsoportjának vezetője pedig ezt - micsoda meglepetés! - elfogadta, valami elképesztően szánalmas. 

Komolyan elhiszi ezt bárki? Hogy a hétfőn padlót fogott MSZP-t hirtelen partnernek tekinti a Fidesz? Akivel nekik most nagyon gyorsan vitázniuk kell mindenféle fontos kérdésekben? Így, kéz a kézben, Fidesz az MSZP-vel?

Tisztelettel kérdezem a Fidesz támogatóit, akik szerint a Jobbik összeáll a baloldallal, hogy mit gondolnak erről? 

Nem tartják logikai bukfencnek, hogy a pártjuk éppen azután tartja fontosnak kétoldalú vitát folytatni, és ezzel jelentőségben felhozni maguk mellé az MSZP-t, a "bukott baloldalt", ahogy mindig halljuk tőlük, hogy padlót fogtak?

Szokjanak hozzá: ez a legújabb Orbán-terv. 

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss