Hogy is van ez? Soros György feljelentése azt jelenti, hogy megtámadták a nemzeti konzultációt?!

Ezt át kellene gondolni.

Z. Kárpát Dániel közölte: tegnap úgy nyert Devecserben Ferenczi Gábor jobbikos jelölt, hogy közben a kormány egyik lapja, a Pestisrácok egész nap hazugság-cunamit zúdította magából, és káoszt vizionált.

A kormányzati Magyar Idők inkább elhallgatta a devecseri győzelmet, nehogy a főnök meglássa és kiboruljon

A Magyar Idők mellett a saját magát "fenegyerek" portálnak tituáló 888 sem merte lehozni, bár ott inkább G. Fodor Gábor vasöklétől ijedhettek meg.

Hangsúlyozta, hogy miközben a kormányoldalon vitapontok helyett csak a buldózerben hisznek, addig magyarok százait lakoltatják ki még most is, többek között olyan eset miatt, amikor 5 millió forintos hitelből - az Orbán-kormány működése alatt - 33 millió forintos tartozás vált. Sőt, a Deviza-kerekasztal egyetlen egy ülésén sem képviseltette magát a kabinet.

Arra is emlékeztetett, hogy a kormányzat elmulasztotta az elszámoltatást is:

a Gyurcsány-Bajnai kormányok gazdasági bűnözői továbbra is szabadok.

Dömötör Csaba propaganda-államtitkár válaszából egy mozzanatot mindenképpen muszáj kiemelnünk: szerinte a Jobbik megtámadta a nemzeti konzultációt azzal, hogy feljelentette Soros Györgyöt, és véleménye szerint a Jobbik EP-képviselői nem tudják, mi folyik Brüsszelben.

Végre valakinek volt elég bátorsága! A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt

Mirkóczki Ádám csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megelégelte az elmebajt és a bagatellizálást, az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK) feljelentette Soros Györgyöt. A Jobbik szóvivője két dolog miatt döntött így. Egyrészt hétfőn a parlamentben komoly lépést tettünk a mélységek, illetőleg az OPNI zárt osztályának irányába, amikor az Orbán-kormány egyik államtitkára, Aradszki András arról beszélt, hogy a Sátán támad Magyarországra Soros György képében.

Holott éppenséggel a Navracsics Tibor fideszes biztos cáfolta meg többször is a Soros-terv létezését.