Migránsoknak nézték a pécsi vízilabdázókat, rájuk küldték a rendőröket

Múlt héten, szerda éjjel utaztak haza a PVSK játékosai a miskolci meccsről, mikor rendőrök állították meg őket, írja a Pécsi STOP.

Egy, a magyar kulturális sajátosságokra igen érzékeny állampolgár ugyanis meglátta a játékosokat hazafelé szállító két fehér kisbuszt, amiken semmi felirat nem szerepelt, az utastérben pedig sötét volt, (a járművek asszimilációra hajlandóságot a helyszínen nem mutattak), ezért nyomban bejelentést tett az illetékes hatóságok részére intézkedés foganatosítása végett.

De Blasio Domenico szakosztályvezető a portálnak elmondta: az ellenőrzés mindössze annyiból állt, hogy a rendőrök benéztek az egyenmelegítős csapathoz az utastérbe, aztán tovább is engedték őket, a játékosok pedig inkább szórakoztak a történteken, mintsem kiborultak volna.

Nem lesznek majd persze ilyen vidámak, ha az erőszakos hordák elveszik az ő munkájukat is. Soros Györgynek ez most nem jött össze, a bejelentőnek jár a díszkötéses nemzeti konzultáció.

(Fotó: pvsk.hu, A játékosok a muszlimok jellegzetes, arcot eltakaró öltözetét viselik, de trükkös módon lecsúsztatták a vállukra)