Jobbik-gyűjtés: már több mint harminc millió forint gyűlt össze Orbán diktatúrája ellen

Eddig csaknem 4000 ember juttatott pénzadományt a Jobbiknak azért, hogy a párt a Fidesz által kézi vezérelt Állami Számvevőszék (ÁSZ) példátlan bírsága ellenére is részt tudjon venni a 2018-as választásokon.

A közösségi adományozási kampány hatodik napja is sikeres volt, hiszen

szerda estig már 31 948 311 forint folyt be adományokból a Jobbik számlájára, amelyet összesen 3716 ember utalt el támogatásként a legerősebb ellenzéki pártnak

- írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója.

Hozzátette: a Jobbik minden, a magyar szabadságot és a demokratikus berendezkedést féltő honfitársát várja a december 15-ei budapesti tüntetésére, ahol a párt helyszíni befizetéssel is lehetőséget biztosít az adománygyűjtéshez való csatlakozásra.

Támogatási felhívás: A Jobbik a magyar emberek segítségét, támogatását kéri

Az Állami Számvevőszék a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a Jobbik a választásokon való indulásának megakadályozása. Ez a maradék magyar demokrácia végleges felszámolásának első lépése. Ma mi vagyunk soron, holnap a többi ellenzéki párt, holnapután lehet, hogy Ön.