Halottaknak is küldött csekket a Fidesz

Panaszkodnak a hozzátartozók.

Korábban többen jelezték, hogy a nemzeti konzultációs íveket is megkapták olyan hozzátartozóik, akik már nincsenek az élők sorában. Nem volt ez másként most sem, a Fidesz támogatásra buzdító levelének esetében.

A Hír TV-t egy százhalombattai néző kereste meg, hogy majdnem elájult mikor a postástól a már két éve elhunyt férjének érkező küldeményt kellett átvennie. Mint mondja az eset föltépte a sebeit. Az asszony felháborítónak tartja az esetet, már csak azért is, mert soha nem adták meg a címüket vagy a nevüket, hogy ilyen "reklám akármiket" küldjenek nekik.

A hvg további két esetről is tud, ahol elhunyt személyek voltak a címzettek. Az egyik a fővárosban történt, a másik pedig Sarkadon, ahol egy férfi több mint egy éve halott édesanyja nevére érkezett a csekk.

Akinek minden kell: Orbán Viktor csekken kért támogatást Simicska Lajostól

Orbán Viktor miniszterelnök január elején egy levelet küldött szét az ország -nem tudni, hogy pontosan milyen adatbázisban szereplő- állampolgárainak, melyhez egy csekket is mellékelt: azt kéri, az emberek támogassák a -külföldiek előtt fel sem vállalt- Soros-terv elleni harcukat. A kéregetés azonban úgy tűnik, már nem ismer határokat.