Hiába épül az egypártrendszer, a magyarok kiállnak a jogállamiság mellett - már több mint 77 millió forintot gyűjtöttek a Jobbiknak

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója pénteki közleményében írt arról, hogy a példátlan ÁSZ-büntetés után megkezdődött közösségi gyűjtés harmincötödik napján már 77 460 582 Forint gyűlt össze az anyagilag ellehetetlenített ellenzéki párt számláján.

Mint írta, a magyar emberek a közösségi adományozási kampány harmincötödik napján is komoly összeget adományoztak a Jobbiknak, hogy az Állami Számvevőszék 663 milliós büntetése ellenére mégis legyen lehetősége a kormányváltó erőnek elindulnia a választáson.

"Csütörtök estig 77 460 582 forint gyűlt már össze a támogatói bankszámlán, amelyet 5552 személy adományozott a legerősebb ellenzéki pártnak. Köszönjük nekik a támogatást. A Jobbik tovább folytatja a támogatói csekkek kiosztását és továbbra is várja bankszámlájára a közösségi adományozási kampányhoz csatlakozók támogatásait"

- zárul a közlemény.

A gyűjtésnek van egy másik olvasata is, ugyanis ezzel nem pusztán a Jobbik, hanem a magyar jogállamiság mellett állnak ki a magyarok, ettől meg is ijedt már az Orbán-kormány, amely már igyekszik visszavonulót is fújni. Igaz, kevés sikerrel.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
sss
2019. július 22. | 16:59
A mérsékelt jobboldali erőknek nem lehet baloldali jelöltjük Orbán Viktor leváltására.
sss
2019. július 22. | 15:06
Egyre több ilyen esetre lehet számítani a tömeges betelepítés miatt.
1
sss
2019. július 22. | 14:14
A mérsékelt jobboldali erőknek nem lehet baloldali jelöltjük Orbán Viktor leváltására.
Nem bizonyulhattak elegendőnek a kamuregek.