"Orbán a felelős"

Nemcsak mi érezzük, mások is látják: a Freedoom House jelentése szerint Magyarország az Európai Unió legkevésbé demokratikus országa lett. A migránsokat titokban betelepítő Fidesz szerint nyilván ezt is Soros Györgyre kenné, de a valóság az, hogy mindezért Orbán Viktor a felelős - olvasható a Jobbik szerdai közleményében.

"A lánglelkű demokratából lett kiégett, korrupt zsarnok, aki visszahozta a pártállami időket. Akinek az állampártja rátelepszik az igazságszolgáltatásra, a médiára, a függetlennek mondott állami szervekre. Aki három hónappal a választások előtt fel akarja számolni az egyetlen kormányváltó erőt. Aki Európa legszabadságszeretőbb nemzetének hazáját Európa legdiktatórikusabb országává, a félelem országává tette."

Emlékeztetnek: magyarok sosem hagyták, hogy elvegyék a szabadságukat. Sem külső hatalmak, sem belső hatalmaskodók. Április 8-án a magyar emberek elsöprik majd a kormányt, és közösen fogunk véget vetni a diktatórikus törekvések, a hazudozás, a félelem és a lopás korszakának, hogy Magyarország újra egy sikeres és boldog ország lehessen - olvasható a Vona Gábor által jegyzett közleményben.