Apu, a fiú és a menye is indul a választáson - mind másik "pártban"

Csongrád megyében kimaxolták a kamupártok fogalmát.

14 jelöltet vettek nyilvántartásba a Csongrád megyei négyes választókerületben.

Zajlik az élet Csongrád megye 4-es számú választókerületében (hogy mindenkinek világos legyen a körzet jelentősége: Hódmezővásárhely a székhelye, vagyis Lázár János politikai jövőjéről van szó).

A Csípős.hu információi szerint a Közösen Egymásért Demokratikus Néppárt, Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt, Opre Roma-Cigány Demokratikus Néppárt mellett egy komplett család is indul: apa, fia és menye három párt színeiben: 

Szimandlné Nagy Ibolya (Összefogás Párt), Szimandl János (Családok Pártja), Szimandl Tamás (Magyarországon Élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja - Medete).

Reméljük, nem vesznek össze a koalíciós tárgyalások során.

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".