Vizsga után jött a legnehezebb kérdés: így csinálta össze magát Tiborcz István egy kamerától

Menekülőre fogta a nemzet veje.

Tiborcz István csütörtökön védte meg szakdolgozatát a Károli Gáspár Egyetem jogi karán (a HVG információi szerint eddig minden alapot nélkülözve hívatta magát jogásznak, hiszen diplomája nem volt).

A HVG riportere az újpesti Viola utcai egyetemi épületben - vagyis előtte -, az ominózus vizsga után csapott le Tiborczra, aki a felvételek tanúsága szerint

majd halálra rémült az Elios-szal kapcsolatos kérdéstől és a kamera látványától.

Habár válaszként egy kukkot sem mondott, a fejvesztett menekülés, ahogy kis híján kiveri az újságíró kezéből a kamerát, miközben a nagy kapkodásban végül saját kezére vágja rá a kisbusz ajtaját, a zsigeri rettegés, ami a felismerés pillanatában kiül az arcára beszédesebb minden szónál.

Orbán Ráhel férje, Orbán Viktor miniszterelnök veje pánikszerűen fél a nyilvánosságtól, és látszik, hogy tudja:

a cipőtalpától a feje búbjáig sáros.

Reméljük, április 8-a után nem csak a sajtó kérdéseitől fogja majd el a páni félelem, és neki is ugyanúgy felelnie kell tetteiért, mint hőn szeretett apósának.

Elios-botrány - Egyre kínosabb, hogy Orbánék nem válaszolnak a vizsgálóbizottsági kérdésekre

Az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) jelentése nyomán kirobbant Elios/Tiborcz-botrány már nem nemzetközileg is hírhedté tette az Orbán-kormány korrupciós ügyeit. Nem is nagyon tudnak a miniszterelnök környezetében ezzel a bizonyítvánnyal elszámolni. Az érintettek hallgatnak, pedig már vizsgálóbizottság szorongatja őket.