Dunaújvárosban csak a Jobbik győzheti le a Fideszt

A Jobbik jelöltje, Pintér Tamás kapná a legtöbb szavazatot, ha egymaga indulhatna a Fidesszel szemben Dunaújvárosban - ez derül ki a Közös Ország Mozgalom legújabb felméréséből, melyet a HírTV közölt.

A Fejér megyei 4-es választókerületben a jobbikos Pintér Tamás ütheti ki a Fidesz jelöltjét, Galambos Dénest.

A Közös Ország Mozgalom felméréséből kiderült, hogy Pintér egymaga 44 százalékot szerezne a kormánypárti jelölt ellenében.

A DK-s Mezei Zsolt csupán 33, Rákosi Judit az LMP-ből 20 százalékra számíthatna, az Együtt jelöltje, Mihalik Zoltán 15, a momentumos Kaszó Róbert pedig mindössze 10 százaléknyi szavazatot zsebelhetne be.

Ha marad a jelenlegi helyzet, és senki sem lépne vissza, akkor a felmérés szerint Galambos 44 százalékkal húzná be a dunaújvárosi körzetet. Mögötte Pintér Tamás végezne 31 százalékkal, harmadik helyen a DK-s jelölt áll, Mezeire 17 százalék adná a voksát. Rákosi Judit 5 százalékot kapna, Mihalik Zoltán jelenleg 2, Kaszó Róbert pedig egy százalékon áll.

Mínusz 10 fokban vonult utcára a Közös Ország Mozgalom, mert nem engedték megtartani vitafórumukat Dunaújvárosban

Szerda este rendezték volna meg a Közös Ország Mozgalom vitafórumát a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban, de elég nagy káosz kerekedett abból, ki is az illetékes, hogy rendelkezésükre bocsássák a helyszínt. Végül Cserna Gábor polgármesternél pattogott a labda, aki nem írta alá, hogy megrendezhessék a politikai vitát a városi színházban, így a KOM az év leghidegebb estéjén, mínusz 10 fokban az utcára vonult.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss