Mit látnak Schmidt Máriáék? Ordasat hazudott a Figyelő Vona Gáborról

Talán egy szemüveg segítene?

Az egykor színvonalas lap romjain működő, jelenleg Schmidt Mária tulajdonában álló Figyelő szombaton megjelentetett egy "cikket" arról, hogy Vona Gábor egészen Szentesig ment azért, hogy egyeztessen a DK-val.

DÖBBENET! OSSZAD MEG! MIT CSINÁL A VONA?! JÚDÁSPÉNZ!

Még fényképeket is közölt a portál a leleplezésről. Csakhogy...

A Figyelő értesüléseivel ellentétben a Jobbik sem Szentesen, sem más választókerületben nem tárgyalt és nem is tárgyal a Demokratikus Koalícióval. Aznap, amikor a „leleplező” fotók készültek, Vona Gábor hat helyszínen tartott fórumot Bács-Kiskun, valamint Csongrád megyében. Kampánycsapatával megálltak Szentesen ebédelni a Páterház étteremben, asztaltársaságában csak munkatársai és helyi jobbikos vezetők foglaltak helyet. Vona Gábor nem tárgyalt egyetlen egy DK-s politikussal sem, a helyi jobbikos vezetők állítása szerint a Figyelő cikkében említett Kiss Csaba ott sem volt az étteremben - közli a "hírrel" kapcsolatban a Jobbik.

Sőt, még azt is elárulják, hogy a figyelo.hu-n megjelent fotón nem a DK-s Kiss Csaba, hanem a Vona Gábort és munkatársait szállító mikrobusz sofőrje látható, aki nemhogy DK-s politikus, de még DK-s szavazó sem volt soha életében.

"Így ez megint nem más, mint a kormánypropagandát kiszolgáló személyek lyukra futása, színvonaltalan munkájuknak megérdemelt kudarca"

- hangsúlyozza a kormányváltásra készülő ellenzéki párt.

Forrás: figyelo.hu és/vagy a Miniszterelnöki Kabinetiroda

A Jobbik, mint minden ilyen esetben jogi útra tereli az ügyet és várja a Figyelő bocsánatkérését mind a Jobbiktól, mind szegény gépjárművezetőtől.