Amerikába megy vadászni Semjén, és Bayer Zsoltot is viszi

A miniszterelnök-helyettes a tizedét se tudja elfogadni a meghívásoknak.

Semjén Zsolt egy Facebook-videóban beszélt arról, hogy a sűrű kampány ellenére elfogadja Paul Babaz, a Safari Club International elnökének meghívását, és ezúttal

Amerikába megy majd vadászkalandra.

A nagy bejelentés apropóját a Safari Club delegációjával folytatott sikeres tárgyalás adta. A hír örömére Semjén kaján vigyorral így fogalmazott:

"És hogy kicsit borzoljam az ellenzéki média kedélyét, megpróbálom kiciriblizni azt, hogy Bayer Zsolt barátom is eljöhessen velünk. Bizonyára nagyszerű novellákat fog írni ezekről az utakról."

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a miniszterelnök-helyettes múlt héten bukott le svédországi luxusvadászataival, melyeket egy közpénzekkel kitömött vállalkozó finanszírozott számára.

Reméljük Bayer Zsolt remekbe szabott novellái majd arra is kitérnek, ezúttal ki, milyen fondorlatos módon nyúl majd az adófizetők zsebébe, hogy ők Amerikában hódolhassanak úri szenvedélyüknek.

Semjén Zsolt számára pedig lenne egy észrevételünk: az ellenzéki média cukkolása helyett lehet, hogy nem ártana többet törődni a magyar választópolgárok lelkiállapotával, végtére is nem arra kaptak felhatalmazást az emberektől, hogy közpénzen pojácát csináljanak magukból - az állami támogatás nélkül is tökéletesen megy nekik.

Nincs semmilyen rokon: egy támogatásokban is sikeres vállalkozó fizeti Semjén luxusvadászatait

Csakhogy az ügyet eredetileg is kirobbantó Magyar Nemzet újabb részleteket közölt a gyilkos urizálásról, és most azt írják, hogy nem rokonaival szokott Semjén Zsolt vadászni, hanem egy olyan üzletemberrel, aki sikeres az állami támogatásokban is.