Hogy teljes legyen a nap: hivatali vesztegetés gyanúja miatt feljelentették Semjén Zsoltot

Nem mindig jó kormánypárti politikusnak lenni.

Remélhetőleg, az ország minden szegletébe eljutott Kósa Lajos és rábízott 1350 milliárd forint híre, azonban nem szabad elfelejtkeznünk a kisebb ügyekről sem.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője ugyanis hivatali vesztegetés és ennek elfogadása gyanúja miatt feljelentette a Legfőbb Ügyészségen azt a Semjén Zsoltot, aki bár miniszterelnök-helyettes, mégis mindenki úgy ismeri, mint aki 2018-ban képes azzal büszkélkedni, hogy puskájával lelőtt egy állatot.

Amerikába megy vadászni Semjén, és Bayer Zsoltot is viszi

Semjén Zsolt egy Facebook-videóban beszélt arról, hogy a sűrű kampány ellenére elfogadja Paul Babaz, a Safari Club International elnökének meghívását, és ezúttalAmerikába megy majd vadászkalandra.A nagy bejelentés apropóját a Safari Club delegációjával folytatott sikeres tárgyalás adta. A hír örömére Semjén kaján vigyorral így fogalmazott:

Persze a "kereszténydemokrata" "politikus" esetében az a kisebbik baj, hogy a perverzióját állatok értelmetlen legyilkolásában éli ki, de a jobbikos képviselő gyanúja szerint azok, akik finanszírozták luxusvadásztúráit, nem pusztán jó szívből tették.

"A Farkas-család - amely offshore paradicsomban adózik - több mint 1,3 milliárd forint közpénzhez jutott hozzá, amely közpénzhez Semjén Zsolt támogatása és barátsága nélkül valószínűleg nem, vagy csak nehezen jutott volna"

- olvasható a feljelentésben.

Szilágyi György jelezte Polt Péternek,

„tekintettel arra, hogy Semjén Zsolt esetében fennáll vagyonnyilatkozatának valótlansága is”,

vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárás megindítását is kezdeményezte az Országgyűlés Mentelmi Bizottságánál.

Várjuk a folytatást.