2018. 03. 13. 21:58

Hogy teljes legyen a nap: hivatali vesztegetés gyanúja miatt feljelentették Semjén Zsoltot

Ahogy közeledik április 8-a, egyre nehezebb a kormánypárti politikusok élete. De legalább lesz egy csomó szép emlékük.

Remélhetőleg, az ország minden szegletébe eljutott Kósa Lajos és rábízott 1350 milliárd forint híre, azonban nem szabad elfelejtkeznünk a kisebb ügyekről sem.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője ugyanis hivatali vesztegetés és ennek elfogadása gyanúja miatt feljelentette a Legfőbb Ügyészségen azt a Semjén Zsoltot, aki bár miniszterelnök-helyettes, mégis mindenki úgy ismeri, mint aki 2018-ban képes azzal büszkélkedni, hogy puskájával lelőtt egy állatot.

Amerikába megy vadászni Semjén, és Bayer Zsoltot is viszi

Semjén Zsolt egy Facebook-videóban beszélt arról, hogy a sűrű kampány ellenére elfogadja Paul Babaz, a Safari Club International elnökének meghívását, és ezúttalAmerikába megy majd vadászkalandra.A nagy bejelentés apropóját a Safari Club delegációjával folytatott sikeres tárgyalás adta. A hír örömére Semjén kaján vigyorral így fogalmazott:

Persze a "kereszténydemokrata" "politikus" esetében az a kisebbik baj, hogy a perverzióját állatok értelmetlen legyilkolásában éli ki, de a jobbikos képviselő gyanúja szerint azok, akik finanszírozták luxusvadásztúráit, nem pusztán jó szívből tették.

"A Farkas-család - amely offshore paradicsomban adózik - több mint 1,3 milliárd forint közpénzhez jutott hozzá, amely közpénzhez Semjén Zsolt támogatása és barátsága nélkül valószínűleg nem, vagy csak nehezen jutott volna"

- olvasható a feljelentésben.

Szilágyi György jelezte Polt Péternek,

„tekintettel arra, hogy Semjén Zsolt esetében fennáll vagyonnyilatkozatának valótlansága is”,

vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárás megindítását is kezdeményezte az Országgyűlés Mentelmi Bizottságánál.

Várjuk a folytatást.