2018. 03. 13. 09:48

Kivágták a hazugságot a Fidelitas plakátjaiból, alig maradt valami

A Jobbik megelégelte a Fidelitas "Kerítésbontóknak" elkeresztelt plakátkiállítását és Szeged volt a második állomás, ahol nem hagyták, hogy hazugságokkal árasszák el a központi teret.

A Fidelitas szerint a választásokhoz közeledve fontos tudatosítani, hogy az ellenzéki politikusok mit is mondtak korábban a határzárról. Böröcz László, a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke a szegedi Klauzál téren tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy korábban egyik ellenzéki párt vezetője sem támogatta a határzár építését.

Tóth Péter, a Jobbik szegedi országgyűlésiképviselő-jelöltje

"képtelen hazugságnak és aljas kampányeszköznek" 

nevezte a molinókat.

A Vona Gábornak tulajdonított hazug gondolatokat ezért sniccerrel metszette ki a plakátokról, amiknek kihelyezésére mint később kiderült nem is volt hivatalos területfoglalási engedélye a Fidesz ifjúsági szervezetének - számolt be a HírTV.

Tóth Péter emlékeztetett, hogy a Jobbik javasolta először a határzár építését, áprilisi győzelme esetén pedig határőrséggel erősítené azt meg.

"A Jobbiknak mindig is határozott véleménye volt a migrációval kapcsolatban, se szegény, se gazdag migráns ne jöjjön az országba. Ezzel szemben a Fidesz terjeszti a hazugságait ma óriásplakátokon. 2015-ben mi, akik átélték ezt a migrációs válságot, a hazugságot a legkevésbé sem fogjuk eltűrni. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy a mai napon a Fidesz hazugságkampányából kivágjuk a hazugságszöveget"

- indokolta tettét a jobbikos képviselőjelölt.

Legutóbb Nyíregyházán elégelték meg Böröcz Lászlóék hazugságait és tették helyre az ifjú titánokat, akik csak hebegtek-habogtak a jobbikosok által feltett kérdésekre. Ott szike helyett festékkel távolították el a szövegeket.

Jobbikosok a Fidelitas sajtótájékoztatóján festették le a hazug plakátokat

A Fidelitas új üdvöskéje, a Fidesz választási listáján biztos bejutó helyen szereplő Böröcz Lászlónak ismét sikerült bebizonyítania, hogy jobb, ha nem tart sajtótájékoztatót, mert a tanultakkal ellentétben megesik, hogy beállít egy nem kormánypárti média, esetleg ellenzéki politikus és kénytelen lesz válaszolni a kínos kérdésekre.Böröcz épp a Fidelitas plakátkiállításával turnézik az országban, ahol a kormány hazug állításaira próbálnak ráerősíteni, miszerint az ellenzék, köztük a Jobbik is beengedné az országba a bevándorlókat, amennyiben megnyerné az áprilisi választásokat.