Toroczkai: nem csak hazudik, hamisít is a Ripost

Teljes az egység a Jobbik elnökségében.

A sajtópereket sorra elvesztő színes papírhulladék azt írja, az ellenzéki pártnál óriási botrány robbant ki egy héttel a választások előtt, az elnökségben pedig elszabadult a pokol.

Ezt alátámasztandó nyilvánosságra hoztak egy felvételt, amin Toroczkai azt mondja, Mirkóczki Ádámnak szerinte le kell mondania.

Toroczkai közleményben reagált a hírre:

"Ismét hazudik és hamisít a Ripost. Az kormánypárti portál által közzétett hangfelvétel másfél évvel ezelőtt készült, amikor Mirkóczki Ádám markáns véleményt alkotott az elnökjelölt Donald Trumpról. Ekkor nyilatkoztam, hogy Mirkóczki Ádámnak le kellene mondania szóvivői tisztségéről.

Természetesen minden más is hazugság a Ripost cikkében, a Jobbik elnökségében ugyanis teljes az egység, szó nincs semmiféle háborúról, bizalmatlanságról. A Jobbik az utolsó olyan demokratikus néppárt, ahol megférnek egymás mellett a véleménykülönbségek egyes kérdésekben, ellenben a Fidesszel, ahol száz százalékig kell osztani Orbán Viktor álláspontját, s a legkisebb nézetkülönbséget is megtorolják.

A Fidesz retteg hatalma elvesztésétől, ezért támadja ilyen eszközökkel az általa megszállt sajtón keresztül az egyetlen esélyes kormányváltó erőt."