Rogánék végre kórházépítést reklámoznak! Oh, wait…

Csak vicceltünk :)

A kormányzati óriásplakát-kampányok rendszeres végrehajtója Balásy Gyula cégei 60 millió forintból reklámozhatják, hogy épül az új Puskás Stadion – vette észre a közbeszerzési adatbázisba feltöltött dokumentumból az Mfor. A közbeszerzési eljárást a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül bonyolította le a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja.

A tenderen a szokásos trió indult: a Balásy-féle New Land Media és a Lounge Design alkotta csapat mellett természetesen Rogán Antal szomszédjának, Csetényi Csabának cégei (Network 360 Kft. és az Affiliate Network Kft.), valamint a Soros-ösztöndíjas Szijjártó Péter barátjának, Kuna Tibornak két vállalkozása (Young&Partners Kft, Trinity Communications Kft.) is pályázott.

A Menedzsment Fórum azt írja, Balásy cégei a 60 millió forintos keretösszegen belül az új Puskás Ferenc Stadion építésének idei évi kommunikációs tevékenységét, a reklámügynökségi, PR- és médiaügynökségi feladatokat elvégezhetik. A gazdasági portál az alvállalkozókat is megnevezi: bevonják, a Kód Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet Kft.-t, illetve a p2m Consulting Kft.-t.

Mint arról korábban beszámoltunk, az új Puskás Stadion a világ egyik legdrágább sportlétesítménye lesz, a kivitelezésből pedig ugyancsak Fidesz-közeli oligarchák húzhatnak nagy hasznot.

Akiknek nagyon jól jön a gigaberuházás: ők építhetik az új Puskást

Az új Puskás Ferenc Stadion építésére kiírt közbeszerzési eljárás dokumentumaiból kiderül, hogy a nyertes Magyar Építő Zrt. és ZÁÉV Zrt. mely alvállalkozókat vonja be a nettó 150 milliárd - 142,85 milliárd a nettó vállalási ár + 7,15 milliárd forint a tartalékkeret - értékű munkába. A lista kizárólag kormányközeliként ismert cégekből áll - írja a napi.hu.