Migránsnak nézték Fekete Pákót, még a rendőröket is ráhívták

A bulvárhírnév sem véd a hisztéria ellen?

A 24.hu szerint a bulvárcelebet egy Makó környéki faluban érte utol a kormánypropaganda révén általánossá vált tömeghisztéria.

A magyar szellemi színvonal mélybe rántásában hosszú éveken át aktívan közreműködő "sztár" így mesélte el, milyen élményben volt része:

"Pont oda értünk, kinyitottuk a bejárati ajtót és egyszer csak jött két rendőr, mert a szomszédok bejelentették a rendőröknek, hogy abban a kis faluban ott volt egy fekete csávó, egy migráns. Odaadtam a papírjaimat és mondták, hogy te nem te vagy a Pákó? De én vagyok, biztos úr. Neked nem is kellett volna igazolnod. Egyből odajött a bejelentő asszony és mondta, elnézést kérek én nem tudtam, hogy te vagy a Pákó. Mondom asszonyom, most elnézem, de kellemetlen volt."

Az esetben igazából az a legbeszédesebb, hogy Pákót még 2015-ben, a tényleges bevándorlókrízis kellős közepén sem nézte senki migránsnak, pedig akkor kicsit több gyanús alak rohangált az országban, mint évekkel a Jobbik által javasolt határkerítés felhúzása után.

Ezen is jól lemérhető, mennyire torzította el az átlagemberek gondolkodásmódját a nap 24 órájában szünet nélkül ömlő Fidesz-propaganda. Legalább annyira, mint Fekete Pákó "zenei" és "kulturális" munkássága...