Kovács László szerint 2022-ben győzhet az MSZP :D

Humor rovat.

Az M1 hétfő reggeli műsorában a veterán szocialista politikus arról beszélt: ha megfelelő elnököt és elnökséget sikerül a párt élére választani, "akkor kezdhetünk bízni a '22-es sikerben" (:DDDD - a szerk.).

Fontosnak nevezte, hogy kormányzati tapasztalattal rendelkező csapat kerüljön a szervezet élére. Úgy tűnik, az egykori elnök továbbra is csak a régi gárdával tudja elképzelni az MSZP "megújulását", hiszen azok a szoci politikusok, akik megfelelnek ennek a kritériumnak, leghamarabb is 8 éve voltak utoljára kormányközelben.

Ráadásul Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila - a két legesélyesebb elnökjelölt - közül pedig csupán az utóbbi mondhatja el magáról, hogy nem csak távcsövön át tátott kormányzati munkát.

Kunhalmi vagy Mesterházy lehet az új kiskakas az MSZP romjain

Még júniusban eldől, hogy ki lehet a kiskakas az MSZP romjain. Ugyan nem kecsegtet túl jó esélyekkel a pozíció, maximum néhány ezüstöt sikerülhet kikaparni a kupacból, esetleg egy kis júdáspénzt hullajthatnak el a döbrögik, de úgy tűnik, a párt egykori csillogását szerencsére egyik aspiráns sem hozhatja már vissza.