Vignjevic szerint tudnak veszélyesen is játszani a Sevilla ellen

Nebojsa Vignjevic, az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint játékosai és az együttes szurkolói számára egyaránt kivételes lehetőség, hogy olyan kaliberű együttessel játszhatnak tétmérkőzést, mint a Sevilla.

"Az a célunk, hogy jó hangulatban jó mérkőzést játsszunk, és ezáltal mindenki számára egy élmény legyen ez a meccs"

- jelentette ki a szerdai sajtótájékoztatón a szakember. Hozzátette, bár a lényegi kérdések eldőltek a múlt csütörtöki első találkozón, a visszavágón szeretnének nyerni, hogy egy nagy futballünneppel méltóképpen tudjanak elbúcsúzni a sorozattól.

Vignjevic kifejtette, nagyon sajnálja, hogy a 4-0-s sevillai vereség alkalmával már 30 perc után emberhátrányba kerültek, mert teljes létszámban a csapata megmutatta, hogy tud veszélyesen játszani, s reményei szerint ezúttal 11 emberrel erre ismét képes lesz.

"Tisztes helytállást várok. Már csak azért is, mert a kiállításig Spanyolországban is jól futballoztunk"

- mondta Zsótér Donát.

"Azt szeretném, hogy mindenki tegye ki a szívét-lelkét. Úgy kell játszani, mintha az életünk múlna rajta, akkor lehet esélyünk meglepetést okozni".

A középpályás kifejtette, a maga részéről inkább "csúnya meccsen" nyerne, minthogy egy jó találkozón vereséget szenvedjen.

A Magyar Kupa-győztes Újpest az Európa Liga-selejtező második fordulójának csütörtöki visszavágóján 21 órától telt ház, azaz közel tízezer néző előtt fogadja a Szusza Ferenc Stadionban a Sevillát, amely 2014 és 2016 között megszakítás nélkül háromszor nyerte meg a sorozatot.

Minden jegy elkelt az Újpest-Sevilla mérkőzésre

„Egész biztos, hogy hamisítatlan lila-fehér fociünnep lesz 2018. augusztus 2-án, este 9 órakor a Szusza Ferenc Stadionban, hiszen rajongóink elővételben, két nappal a mérkőzés előtt felvásárolták az összes belépőjegyet (kicsivel többet, mint 9.700 darabot) szeretett stadionunkba. Telt ház előtt fogadjuk tehát az ötszörös Európa-liga-győztes spanyol topcsapatot. Köszönjük!"- olvasható az Újpest FC közleményében.

Forrás
MTI