Alig szabadult, máris rendőrt hívtak Marian Cozma gyilkosára

Sztojka Iván nősülni készül.

Vasárnap este a siófoki Aranyparton piknikezett a Cozma-gyilkosságért elítélt, július végén szabadult Sztojka Iván és családja. A Bors szerint több rendőrségi kocsi is felügyelte a helyzetet.

Sztojkáék nagyon sokan voltak, busszal jöttek. A család fizette az egész összejövetelt. Ettek, ittak, mulatoztak, ment a hangoskodás. Sztojka később itt maradt az ismerőseivel, akik sátrat is hoztak magukkal. Hatalmas koszt csináltak, ezért a lakók rájuk hívták a rendőröket. Én is itt voltam azon az éjjelen. Minden este tele van ez a hely drogdílerekkel, prostituáltakkal, de most hatalmas rendőri készültség volt itt hétvégén. Régóta ismerem Ivánt, nagykanállal falja az életet, mióta kiszabadult

– mondta a lapnak egy éjszakában ismert helybéli.

Megkeresésükre a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy vasárnap este egy bejelentést követően a helyszínre vonultak, de rövid igazoltatás után megállapították, hogy nincs szükség intézkedésre.

A Bors arról is értesült, hogy Sztojka Iván nősülni készül.

Iván nagyjából egy hónapja jött ki a börtönből. A szerelme akkor mondott fel a munkahelyén, mert Iván eltartja őket. Valószínűleg egy közeli csárdában fogják tartani a lakodalmat, vagy pedig Enyingen. Nagy buli lesz, úgy tudom, a szabadulóbulin egy vagyont kalapoztak össze Ivánnak, a kocsi mellé

– mondta a lap egy másik informátora.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Sztojka Ivánt „kifogástalan magaviseletéért” titokban helyezték szabadlábra négy és fél évvel büntetése letelte előtt.

Négy és fél évvel korábban szabadult Marian Cozma egyik gyilkosa

A bulvárlaphoz eljuttatták a Sztojka Iván szabadulóbulijáról készült videó felvételt.„Úgy jár-kel mindenfelé, mintha mi sem történt volna. Járt Budapesten, Siófokon, jól érzi magát." - mondta a szemtanú, aki jellemző módon neve elhallgatását kérte, mert fél, hogy "baja esik". Sztojka természetesen már be is szerzett egy új BMW-t.