Lázár megkapta a mezőhegyesi ménesbirtokot

Dohányzás után ménesbirtok.

Kedden jelent meg a kormányhatározat, mely szerint a miniszterelnök Lázár Jánost bízta meg a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. koordinálásával, ami kormánybiztosi pozíciót jelent, Lázár kezébe került a tulajdonosi jogok gyakorlása.

A nagypolitikából kiszállt ex-csúcsminisztert augusztus elején dohányzásügyi miniszterelnöki biztosnak nevezte ki Orbán Viktor.

Lázár mostanában előszeretettel beszélt a miniszterelnök kedvenc sportágáról, először meglehetősen szigorúan:

Lázár elegánsan szólt be Orbánnak: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, teljes őrület

Az egykori kancelláriaminiszter, akiről korábban többen úgy vélték, hogy ő lesz a Fidesz vezetői székének várományosa Orbán Viktor esetleges távozás esetén ismét odaszúrt egy kicsit a miniszterelnöknek.Az ominózus klipben az iskolaigazgató éppen azt ecseteli, hogy az a baj a mai focival, hogy a fiataloknál rögtön a pénz kerül előtérbe, az hajtja őket.

Aztán valamivel finomabban:

Lázár megint a magyar fociról beszélt: lehet, hogy a több edzés nagyobb eredményt hozna

A volt csúcsminiszter nem bír leállni a focival, múlt héten őrületnek nevezte, hogy kétballabás focistáknak óriási pénzeket fizetnek, itt írtunk róla.A kiszombori falunapon már a problémák orvoslását firtatta:"Én azt tanultam meg, hogy ha valami nem megy, akkor többet kell vele foglalkozni, ha valami nem elég, akkor többet kell dolgozni.

(fotó: Béli Balázs / alfahir.hu)