A kormány szerint Soros fizeti a rabszolgatörvény ellen demonstráló szakszervezeteket

Hollik István, aki nem egy furcsa idegen, hanem az Orbán-kormány szóvivője, a kormányzat Facebook-oldalára feltöltött videóban közli a néppel:

"Soros György pénzéből szervezik a tüntetéseket, azért, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak".

Egyébként még az MTI-nél is úgy érezhették, hogy Hollik István teljesen - és talán végleg - elszállt a valóságtól, mert a beszámolójukban ellensúlyozás gyanánt hozzátették:

"ellenzéki pártok, szakszervezetek és civil szervezetek délutánra kormányellenes demonstrációt hirdettek a fővárosba. Több vidéki városban is szerveztek tüntetéseket a napokban."

(Címlap- és borítókép: Béli Balázs - Alfahír)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.