A 888 irományaival tömik a dunaújvárosi portált, hogy lejárassák a térség jobbikos képviselőjét

Pintér Tamásról és pártjáról csak negatív hírek jelenhetnek meg.

Nem véletlenül hívja segítségül a DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő ZRt. által tulajdonolt és az Andy Vajna köreihez tartozó Belénessy Csaba cége, a Dunaújvárosi Médiaközpont által üzemeltetett orgánum G. Fodor Gábor vödörfejű brigádját, ugyanis

Dunaújváros volt az egyetlen körzet, ahol a Jobbiknak egyéniben sikerült felmosnia a padlót a Fidesz jelöltjével tavaly áprilisban.

Pintér Tamás munkájáról ugyanakkor kizárólag negatív hangnemben olvashatunk az oldalon, általában a város fideszes polgármesterének, Cserna Gábornak a különféle közleményeiben. Ő legutóbb a dunaújvárosi rabszolgatörvény elleni demonstráció ürügyén "a szemkilövető Gyurcsány által irányított DK" szövetségesének kiáltotta ki a Jobbik politikusát.

Pintér válaszait és álláspontját azonban egyáltalán nem ismerhetjük meg az elmúlt év cikkeiből, ha igen, akkor is csak mindenféle ízléstelen kommentárral tarkítva. Ahogy korábban már többször is beszámoltunk róla, a városi médiában gyakoraltilag tiltólistán szerepel az ellenzéki képviselő.

A Jobbik pártszintű lejáratására ugyanakkor a 888-tól olyan felütésű cikkeket sikerült "kölcsönkérni", mint

  • "A Jobbikban újjászülető SZDSZ-ről",
  • "A Jobbik már megint befürdött",
  • "Vádat emelnek az ordenáré módon viselkedő jobbikos tüntető ellen",
  • "A Jobbik sosem javasolta a határkerítést",

csak hogy pár példát említsünk.

De G. Fodor frusztrált bohócai a térség országgyűlési képviselőjének is nekiestek, rögtön két dolgozatban is szükségét érezték, hogy pocskondiázzák, ilyen címadásokkal: "Lenácizta a Fideszt a jobbikos Pintér Tamás" és "Pintér Tamás nácizott a tévében".

Üzent Dunaújváros is: nem hagyják, hogy 2019 a rabszolgák éve legyen

A rabszolgatörvény elleni tiltakozás az egész országra kiterjedt, Dunaújvárosban a Fidesz irodája előtt demonstráltak, ahol a térség országgyűlési képviselője, a jobbikos Pintér Tamás Petőfi Sándor Dicsőséges nagyurak című versével üzent a kormánypárti politikusoknak.Pintér Tamás szerint a nép most fellázadt, mert a nép már nem kér, nem rimánkodik, a nép most már követel.

A jobbikos képviselőt telefonon értük utol, és arról kérdeztük, hogyan alakulhatott ki az a bizarr helyzet, hogy saját körzetének hivatalos portálja igyekszik ellehetetleníteni politikailag és lejáratni őt a választópolgárok előtt.

"Meglepő lehet, de én örülök ezeknek a cikkeknek. Itt már a választás előtt elkezdték a pocskondiázást, és épp ennek a kommunikációnak is köszönhető, hogy nyerni tudtunk 2018-ban"

- fogalmazott a Jobbik országgyűlési képviselője. Hozzátette: a dunaújvárosiakban épp az ellenkezőjét váltják ki ezek a húzások, mint amit az oldal gazdái várnának.

Pintér Tamás szerint a cikkek alatti kommentek világosan mutatják, hogy a helyiek nem hagyják félrevezetni magukat és szabályosan megundorodtak a Fidesztől és az ilyen kormánypárti módszerektől.

A képviselő arra is kitért, hogy a közelmúltban egy sajtópert is nyertek az orgánum ellen, amiben az szerepelt, hogy Pintér Tamás a Jobbik kiskőrösi frakcióülésén Soros Györgyöt éltette.

"Ez azért is előnyös, mert a sajtóperekből befolyt pénzből a rászoruló dunaújvárosi családokat támogatjuk"

- árulta el az ellenzéki honatya.

A polgármester kísérletét, melyben Gyurcsánnyal igyekezett összemosni őt, Pintér Tamás a következőképpen kommentálta:

"Ezzel is hatalmas öngólt lőtt, hiszen Soros embereinek titulálta és arcon köpte azt az 1500 dunaújvárosit, akik a rabszolgatörvény ellen mentek az utcára, és akiket polgármesterként neki kellene képviselnie."

Politikatörténeti Guinness-rekord: ennyi sajtópert még senki sem nyert 10 nap alatt, mint a Jobbik

"Bebizonyosodott, hogy a gyűlölet pártja, a Fidesz, 2008 óta az összes kampányában tudatosan mások bemocskolására, az emberek szembefordítására és hazug ellenségképek gyártására törekedett" - hangsúlyozta az ellenzéki képviselő, a George Birnbaum - a 2017-ben elhunyt, a korábban a Fidesz kampánytanácsadójaként tevékenykedő Arthur Finkelstein egykori üzlettársa - által a svájci Magazin című lapnak adott interjújára utalva.