Elképesztő! Az ügyvéd szerint nem a verés okozta a badacsonyi borász halálát

Akkor micsoda? - na, erre a kérdésre viszont nem válaszolt dr. Jónás Nándor, ugyanakkor szerinte tisztázhatja S. Norbert, a badacsonyi borász, H. Csaba meggyilkolásával megvádolt férfi nevét a nyomozás.

Az ügyvéd arról is beszélt a Blikknek, hogy az eljárás eddigi adatai igazolják védence, S. Norbert állításait.

"Annyit mondhatok, hogy ügyfelem mindentől függetlenül sajnálja a történteket. S. Norbert mindvégig kitartott amellett, hogy nem ütötte vagy támadta meg az elhunyt férfit. A halál beállta és a keletkezett sérülések nem állnak összefüggésben"

– fogalmazott dr. Jónás Nándor, aki egyelőre ettől részletesebben nem kívánt beszélni az ügy részleteiről.

Ahogy arról beszámoltunk, a fiatal borász agyonverése ügyében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntette miatt folytat nyomozást két gyanúsítottal szemben, akik a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatók, hogy 2018. szeptember elején ittasan, egy vita során testszerte ütötték- rúgták a sértettet, aki a földre kerülve eszméletét vesztette, és a helyszínen elhunyt.

Kiderült az is, amikor a támadók észrevették, hogy mozdulatlan az áldozat, el akartak menekülni, de a biztonságiak próbálták megállítani őket, ezért nekihajtottak egy oszlopnak és az árokba csúsztak. Az áldozatot hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni az életét.