Magabiztosan győzött a magyar válogatott Azerbajdzsánban

AZE-HUN

A magyar csapat kezdte dominánsabban bakui Eb-selejtezőt, az első 10 perc után 67:33 volt a labdabirtoklás százalékos aránya a javunkra, az azeriektől láthattunk néhány kemény szabálytalanságot.

A 18. percig kellett várni az első gólra, Dzsudzsák Balázs remekül ívelt be egy szabadrúgást jobb oldalról, Orbán az ötösről csúsztatva szerezte meg a vezetést a magyar válogatottnak (0-1).

A második félidőt jól kezdtük, az 53. percben újra Willi Orbán volt eredményes, ezúttal egy ötösön belüli tömegjelenet végén combbal juttatta kapuba a labdát, megszerezte saját és csapata második gólját ma (0-2).

A 69. percben ránk ijesztett Azerbajdzsán, a bal oldalon ugratták ki Ramazanovot, éles szögből lőtt, Gulácsi ezt még tudta védeni, de a kipattanóra üresen érkezett Madatov és szépített (1-2).

A következő percben viszont sikerült még azelőtt lehűteni a kedélyeket, mielőtt az azeriek rohanni kezdtek volna az egyenlítésért. Élete első felnőtt válogatott meccsén Holman Dávid a 16-osnál Kleinheislertől kapott passzt, belépett a védő mögé, nagyjából 11 méterről a bal felsőbe bombázott védhetetlenül, eldöntve a mérkőzést. Azerbajdzsán-Magyarország 1-3.

Győzelmével a magyar válogatott átvette a vezetést az E csoportban.

A horvátok legyőzték a walesieket | Alfahír

Horvátország 2-1-es győzelmet aratott a labdarúgó Eb-selejtezők E csoportjában, melyben Magyarország is szerepel. Vb-ezüstérmes déli szomszédaink először a 17. percben James Lawrence öngóljával szereztek vezetést. A visszaérkező védő nagyon szerencsétlenül botlott a labdába.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.