Rogán: a zöld ideológiába kommunizmus van csomagolva

Rogán
HírTV screenshot

Rogán Antal a HírTV-n Bayer Zsolt vendége volt, a politikus kifejtette, hogy a zöld ideológiába kommunizmus van becsomagolva, még egy hasonlatot is hozott:

"(...) ez olyan mint a görögdinnye. Kívül zöld, belül piros."

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szerint ezek az erők át akarják rajzolni a világot a saját képük szerint és a kommunizmus is erről szólt.

Rogán szerint elég megnézni az Európai Zöldek gazdaságpolitikai programját, "az szimpla kommunizmus".

Ezek a kommunisták pedig azt is célul tűzték ki a miniszter szerint, hogy elárasszák a világ gazdagabbik felét bevándorlókkal, de szerencsére velük szemben áll például a magyar kormány.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
Az ellenzéki pártok méltán örülhetnek a sikernek, újabb visszaigazolásként értelmezve azt a 2022-es felállásra való tekintettel is. Elemzés.

Orbán Viktor: 1992

"Személyesen átélve az eltelt több mint két esztendő szinte minden politikai rezdülését, azt kell mondjam önöknek, hogy ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan kézbe venni. Olyan polgári, liberális kormány, amelyet a felhalmozott feszültségek nem rettentenek vissza az állam további visszaszorításától, amely nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali, etatista gazdaságpolitika."

Orbán Viktor szerint térségünkben egyedül Magyarországon jelenthetnek komoly alternatívát a liberálisok a jelenlegi konzervatív kormányzattal szemben.

Orbán Viktor: 2020

"A liberális nem más, mint diplomás kommunista."