Szoros meccs volt, de Montenegrótól is vereséget szenvedett a női kéziválogatott

kézi
Magyar kézilabda-válogatott/Facebook

A Japánban zajló női kézilabda-világbajnokságon a Kazahsztán elleni győzelem, és a Spanyolország elleni vereség után a rendkívül fontos, Montenegró elleni rangadó várt a magyar válogatottra.

Az első félidő pontosan olyan játékot hozott, amire számítani lehetett: egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, általában nálunk volt az előny, de kettőnél többel egyszer sem tudtunk ellépni, sőt, Montenegró a végén még fordított is, 13-12-re vezettek a szünetben.

A második játékrész inkább az ellenfélé volt, az elején háromgólos előnyre tettek szert, de sikerült megállítani őket, át is tudta venni a magyar csapat a vezetést, utána viszont ismét montenegrói fordítás következett.

A végig szoros meccs utolsó harmada végül Montenegró felé billent és 25-24-ra nyertek. Folytatás holnap Szenegál ellen.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

sss
2019. december 12. | 10:22
1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.