Elvesztette saját lapját a Mi Hazánk, megszűnt az elemi.hu

Elvesztette saját lapját a Mi Hazánk, megszűnt az elemi.hu

Szerdára megszüntették a Mi Hazánk Mozgalomhoz köthető elemi.hu hírportált, miután egy belső ellentétet követően a párthoz köthető szerkesztők elvesztették a lap feletti irányításukat.

Az esetről a párt elnöke, Toroczkai László egy nyilvánosságra került levélben közölte: az Elemi.hu című hírportálnál nagyrészt a Mi Hazánk Mozgalomhoz köthető munkatársak dolgoztak, de a napokban M. Krisztián (SRK – egy ismert ferencvárosi kötődésű futballhuligán – a szerk.), aki nem tagja a mozgalomnak, de az Elemi.hu tulajdonosának közeli hozzátartozója, előzetes egyeztetés nélkül törölte az Elemi.hu Facebook-oldalának szerkesztői, valamint a honlap tárhelyén az informatikus adminisztrátorok közül a Mi Hazánkhoz köthető személyek hozzáférési jogosultságát.

Ezzel egy időben fenyegető tartalmú üzenetet is küldött több, Mi Hazánkhoz tartozó tagnak – olvasható Toroczkai levelében.

A pártelnök közölte: a Mi Hazánk Mozgalom mindenféle együttműködést megszüntet az Elemi.hu hírportállal, az oldalt készítő szimpatizáns pedig a párt kérésére törölte az oldalt.

„Bármilyen új tartalom az Elemi.hu domain neve alatt megjelenik, ahhoz nekünk semmi közünk, vélhetően kívülről, a mozgalmunkkal szemben ellenséges szándékkal teszik majd. Ennek megfelelően, kérjük tagjainkat is, hogy töröljék magukat az Elemi.hu Facebook-oldaláról”

- olvasható a felhívásban.

Az elemi.hu helyén jelenleg ez az üzenet olvasható: Megszűnt! Hírportálunk új névvel, új helyen, megújult külsővel fogja folytatni, itt megszűnt a tevékenységünk!