Méltó módon, emléktáblával jelölték az orgiából menekülő Szájer ereszét

Szájer József
Fotó: a 444.hu egyik olvasója

A 444.hu egyik olvasója számolt be arról és fotózta le, hogy a Szájer József által világhírűvé vált brüsszeli ereszcsatornán egy kétnyelvű, magyar és angol szövegezéssel ellátott emléktábla bukkant fel.

25 fős, drogokkal megspékelt homoszexuális szexorgia helyszínén, a Boulevard Anspach és Rue des Pierres sarkán lévő ház ereszére erősített táblán ez a szöveg olvasható:

„Itt ért véget Szájer József, a Fidesz és az EPP európai parlamenti képviselőjének politikai karrierje, aki a rendőrségi intézkedést elkerülendő, ezen az ereszcsatornán keresztül próbálta meg elhagyni egy illegális ekis orgia helyszínét a COVID-19 járvány alatt 2020. november 27-e péntek éjjel.”

Íme egy másik kép is:

Fotó: 444.hu olvasója

Friss hír egyébként, hogy a tisztségeiről lemondott, hazai közéletből és politikából másodpercek alatt elpárolgó Szájer akár 40 millió forinthoz is hozzájuthat, mivel minden távozó képviselő jogosult úgynevezett „mandátum végével járó juttatásra".

Szájer akár még 40 millió forintot kaphat az EP-től

Az EP rendelkezései szerint ugyanis minden távozó képviselő jogosult úgynevezett „mandátum végével járó juttatásra" - írja a Blikk. A lap kifejti, hogy ez azt jelenti, minden parlamentben eltöltött év után plusz egy havi fizetés jár, ami Szájer esetében 40 millió forint.