Jakab: így lopta el a Fidesz az SZJA visszafizetéséről szóló jobbikos javaslatot

Jakab: így lopta el a Fidesz az SZJA visszafizetéséről szóló jobbikos javaslatot

Íme, egy videó arról, hogyan gyaláz a Fidesz egy javaslatot, ha én nyújtom be, aztán hogyan nyúlja azt le – így mutatta be friss videóját Jakab Péter Jobbik-elnök.

A felvétel arról szól, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt az átlag alatt keresők személyi jövedelemadójának elengedését javasolta, de erre a Fidesztől csak azt a választ kapta, hogy ilyen szakmaiatlan javaslatot még nem láttak, és egyébként is felborítaná a költségvetést, sőt lenullázná a Fidesz-kormány eddigi eredményeit.

Azóta már tudjuk, hogy mindössze két hónap elteltével Orbán Viktor saját maga jelentette be, hogy kitalált valamit, amit még korábban soha senki: a gyermekes családoknak elengedik az idei személyi jövedelemadóját.

Ez a pénz visszajár

Orbán Viktor fordítva ül a lovon: nem arról kell nemzeti konzultációt indítani, hogy visszaadják-e a kiskeresetű melósoknak az adót. Az ugyanis visszajár, és nem csak a gyermekeseknek. Arról kellene megkérdezni az embereket, hogy szerintük van-e köze Orbánnak a saját családja és Mészáros mérhetetlen gazdagodásához, és hogy visszajár-e a lopott pénz azoknak, akik megdolgoztak érte. Na, erről már nem nemzeti konzultál a maffiavezér, hisz tudja a választ. És mi is tudjuk. Ezért fog megfizetni mindenért! – ezt már a csütörtöki Kormányinfóra való reagálásként közölte a Jobbik elnöke: