Orbán Viktor is felébredt: összehívta a nemzetbiztonsági operatív törzs ülését

Orbán Viktor is felébredt: összehívta a nemzetbiztonsági operatív törzs ülését

Orbán Viktor miniszterelnök az ukrajnai katonai műveletek miatt csütörtök délelőtt fél 11-re összehívta a nemzetbiztonsági operatív törzs ülését a Karmelita kolostorba - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Az ülésen Benkő Tibor honvédelmi miniszter, Pintér Sándor és Varga Mihály miniszterelnök-helyettesek, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke, Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka, Kovács József nemzeti információs államtitkár valamint a nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői vesznek részt - mondta a sajtófőnök.

Ahogy arról beszámoltunk, Európa számos országa felszólalt az orosz agresszió ellen, ugyanakkor Orbán Viktor már 15 órája csendes a közösségi oldalán (is).

Címlap- és borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b5) a nemzetbiztonsági operatív törzs ülésén a Karmelita kolostorban 2022. február 24-én. Az ülést az ukrajnai katonai műveletek miatt hívta össze a kormányfő. Orbán Viktor mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (b3) és Pintér Sándor belügyminiszter (b4), miniszterelnök-helyettesek, Benkő Tibor honvédelmi miniszter (b6), valamint Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka (b7).