Orbán Viktor szerint a magyar szülők nem képesek normálisan felnevelni gyermekeiket

Orbán Viktor szerint a magyar szülők nem képesek normálisan felnevelni gyermekeiket

(Figyelem! Ez egy véleménycikk! A leírtak nem feltétlenül tükrözik a teljes szerkesztőség álláspontját, de fontosnak tartjuk, hogy helyt adjunk a kulturált és logikusan érvelő, vitaindító véleményeknek is.)

„Ha a gyerekeket az iskolában olyan hatások érik, amelyek a szülők dolgát megnehezítik, akkor az iskola olyasmit csinál, amire nem kapott felhatalmazást” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök nemrég, kampánykörútja egri állomásán.

Itt egy kicsit azért álljunk meg.

A kormányfő ugyanis nem arra gondolt, hogy több tízezer halmozottan hátrányos helyzetű gyermeknek az iskolában tanítják meg, hogy mondjuk létezik a magántulajdon fogalma, vagy hogy a fizikai és verbális agresszió nem helyénvaló, merthogy – pontosan tudjuk - sok gyermek pokolian rossz mintákat kap otthon az úgynevezett „szüleitől”.

Nem. Nem erről beszélt, hiszen elszokott már attól, hogy valódi problémákat akarjon megoldani olyanok helyett, amiket kampánycéllal saját maga talált ki.

Így azzal nem is érdemes foglalkozni, hogy ebben a pillanatban is ön- és közveszélyes tömegek szabadulnak rá a társadalomra, miután sikertelenül próbálta megmenteni őket tragikus sorsuktól a nem létező szociális háló mellett aprópénzért, kiszolgáltatottan szerencsétlenkedő pedagógus- és szociális munkás társadalom.

Pff. Hagyjuk már!

A miniszterelnök sokkal inkább arra gondolt, hogy vannak állítólagos LMBTQ-propagandisták, igaz, nem nálunk, és nem úgy, de mégis, akik be akarnak menni az iskolákba „idegen divatokat” terjeszteni a gyerekek között, hogy végül sok legyen a furcsa homoszexuális ember az országban. Mármint nem olyan, aki évtizedekig titkolja, aztán lebuktatják, hanem olyan, aki szabadon megéli magát.

Hiszen ez ugye így működik: bemegy a buzi, oszt kijön helyette legalább kettő, mer' há hirtelen olyan lett a hülyesígtű az is, na.

Persze, világos, ez a népszavazás is elsősorban arról szól, hogy a Fidesz valamilyen, igazából bármilyen „egyetértő” papírt írasson alá a választókkal, akik az ebből eredő impulzus hatására könnyebben fognak a szavazólapon is rájuk voksolni. És az is világos, hogy mindig kell egy ellenségkép, különben az emberek elkezdenének az Orbán-család papíron nem létező sokmilliárdos vagyonával foglalkozni, meg azzal, hogy 2022 márciusában miért 2023 októberére kapnak műtéti időpontot. Na, nemolyat!

Ám itt valójában nem csak erről van szó, hanem egy mélyebbről fakadó, alapvető tiszteletlenségről is.

Orbán Viktor ugyanis azt nem veszi észre, hogy ha szerinte a magyar gyermekeket egy 40 perces iskolai előadással úgymond tévútra lehet terelni, de olyannyira, hogy egyenesen LMBTQ-s aktivistaként hagyják el a 3. osztályt, akkor ott valójában nem a gyerekekről beszél, de még csak nem is az aktivistákról:

akkor Orbán Viktor szerint a magyar szülők alkalmatlanok arra, hogy úgy neveljék fel gyermekeiket, ahogy - szerinte - kellene.

Mert - ha megpróbáljuk egy percre elfogadni, hogy az egyén szabadsága helyett az egyén káros manipulációjáról van szó -, akkor Orbán Viktor szerint Hétköznapi Apuka és Hétköznapi Anyuka olyan szinten alkalmatlan szülői feladatainak ellátására, annyira nem beszél gyermekeivel, annyira nem tájékoztatja, neveli, segíti őket az élet kisebb-nagyobb területein, hogy ha azokat a gyermekeket egyszer is összeengedik egy LMBTQ-s aktivistával, az egész életük romokba dőlhet, identitásuk meginoghat, és biológiai természetességüket felválthatja valamilyen vírusként beléjük táplált, hamis önazonosság.

Mert az átlagos magyar gyermekek ennyire elhanyagoltan, gyökértelenül élnek átlagos magyar szüleik mellett. Ugye.

Persze Orbán Viktor azt sem veszi észre, hogy nem csupán a magyar szülőket alázza meg ezekkel a primitív kampányokkal, hanem a magyar pedagógusokat is. A magyar tanárokról ugyanis nem kevesebbet állít, mint hogy sarokba állított szobanövényként tétlenül néznék, ahogy diákjaikra éppen - szerinte mindenképpen - káros hatást gyakorol valaki, akit a -nyilván- hülye igazgató beengedett. Hát, persze.

Szóval már megint mindenki hülye, csak Orbán Viktor nem az. Az az Orbán Viktor, akiről egyébként egy ország tudja, hogy hasonló helyzetben saját terheit is nehezen cipeli.

Mindezek alapján egy cseppet sem meglepő, és nem is indokolatlan, ha a Fidesz-buborékon kívül állók a hülye kérdésre hülye válasz elvét követve érvénytelen szavazással fognak reagálni megaláztatásukra. Az ugyanis igaz, hogy minden őrült ideológiát meg kell állítani.

Mindet!