Két alvó gyermekét gyilkolta meg egy férfi Aszódon

gyilkosság
Youtube

Ahogy arról az Alfahíren korábban beszámoltunk, két holttestet találtak a rendőrök egy aszódi társasház egyik lakásában. A rendőrség most azt közölte, hogy a két holttest egy 14 és egy 16 éves lányé, akiket a gyanú szerint az apjuk ölt meg, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi - nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK). Az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

A közlemény szerint a rendőrök csütörtök este állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt az aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A két lány az ágyában feküdt. A PMRFK több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a további eljárást - áll a közleményben.