Nem vicc(párt): a chemtrail-konteóval kampányol a Mi Hazánk

Nem vicc(párt): a chemtrail-konteóval kampányol a Mi Hazánk

Azt hittük, az oltástagadás, laposföld-hiedelem, chemtrail egy rendkívül szűk szubkultúrának a sajátja, a fősodratú politika pedig van annyira komoly, hogy ezeket a jelenségeket legalábbis a perifériára szorítja. De nem. A Mi Hazánk Pest megyei 1-es, érdi központú választókerületben induló jelöltje, Csott Károly

a kormánytól követel tájékoztatást „a magyar légtérben végzett »chemtrails« tevékenység kapcsán”.

A képviselőjelölt szerint „nemzetközi és magyar szakértők” (egyet sem említ – A szerk.) támasztják alá, hogy a légtérben toxikus fémekkel (alumínium, bárium, stroncium) „rendszeresen végeznek vegyi permetezést”. A parlamenti székre vágyó, magát „környezet és állatvédelmi szakpolitikusként” aposztrofáló jelölt azt írja:

Évtizedes történés, és sem a nemzetközi szervek, sem pedig az elmúlt évek magyar kormányai nem hozták nyilvánosságra sem a valós okokat, sem pedig a valós légtérben végzett tevékenységeket. Mély hallgatásban (sic!) burkolóznak a „chemtrails” kapcsán.

Hogy nem magánakcióról van szó, hanem ez tényleg pártja hivatalos álláspontja, azt a pártlogóval ellátott képmontázs is bizonyítja.

Szóval a Kutyapártnak fel kell kötni a gatyát, ha ennél viccesebb akar lenni!

Frissítés:

Bár a posztot törölték, de természetesen van róla képernyőmentésünk.

chemtrail, Mi Hazénk